Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar

La Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades impulsa una setmana d’activitats educatives en escoles, instituts, entitats de lleure i altres equipaments educatius per reflexionar, debatre i incidir en les polítiques d’asil i refugi

La Setmana consisteix en un calendari comú d’accions entre 10 i el 18 de desembre per visibilitzar la feina que s’està fent en el món educatiu per promoure l’apoderament d’infants i joves, fer incidència social i mediàtica i apel·lar a la responsabilitat dels governs envers les persones amb dret a refugi.

Les dates de la Setmana s’han fet coincidir amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), dates on els centres i espais educatius ja venen realitzant accions de manera habitual.

Les entitats interessades en participar a la Setmana poden fer-ho organitzant una o vàries accions de les proposades al calendari, així com qualsevol altra que tingueu prevista. Amb la idea d’augmentar l’impacte en els mitjans de comunicació, s’han creat una sèrie de canals per difondre totes les accions realitzades.

La Setmana també s’ha integrat dins la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra[1] que es farà pública el dia 29 de novembre i que té prevista una sèrie d’accions (anuncis publicitaris, xerrades, concerts, etc.) que finalitzaran al mes de febrer amb la realització d’una gran manifestació. Es preveu que aquesta campanya tingui un gran impacte mediàtic.

Ens interessa!

[1] Campanya promoguda per persones independents del món de la comunicació i que compta amb el suport de moltes entitats (Stop Mare Mortum, Intermón Oxfam, etc.)

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers