Formar part de la Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar

Hi ha diferents opcions de participació, el vostre centre o entitat podeu triar les que s’avinguin més amb les vostres possibilitats:

1.  Adhesió del Centre o entitat a la Xarxa: implica estar d’acord amb els principis i actuacions de la Xarxa. L’adhesió es fa pública al blog de la Xarxa amb l’objectiu de visibilitzar la riquesa i força de la mateixa.

Per adherir-vos a la Xarxa: aqui

Podeu consultar les entitats adherides fins al moment a: aqui

2.  Adhesió a la Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar: implica l’organització d’una o vàries activitats de les proposades a la Setmana al vostre centre o entitat. L’objectiu de la Setmana és la sensibilització social i fer incidència política; per aquest motiu es preveuen diferents accions que puguin arribar als mitjans de comunicació amb un missatge clar, compartit i contundent de la comunitat educativa a favor del dret a migrar.

Per adherir-vos a la Setmana: aqui

3.  Participació a les trobades: S’estan creant diversos grups territorials (Gràcia, Nou Barris, Sarrià, Premià de Mar, etc.) Per conèixer els grups i trobades previstes podeu consultar l’agenda del blog. Si voleu crear un grup territorial, endavant (i recordeu, fer-nos-ho saber per incloure’l al blog).

4.  Participació a la comissió de recursos educatius: S’ha creat una comissió que està elaborant un recull de recursos per treballar a l’aula i en entitats del lleure. Està previst per més endavant, organitzar una jornada presencial d’intercanvi d’experiències.  Per participar a la comissió us podeu subscriure aqui.

Anuncis

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: