Setmana d’accions educatives pel dret a migrar, del 10 al 18 de desembre

1

20 Novembre, 2016 per joana

banner_1000x500_v2

La Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar consisteix en un calendari comú d’accions entre 10 i el 18 de desembre per  visibilitzar la feina que s’està fent en el món educatiu per promoure l’apoderament d’infants i joves, fer incidència social i mediàtica i apel·lar a la responsabilitat dels governs envers les persones amb dret a refugi.

Les dates de la Setmana s’han fet coincidir amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), dates on els centres i espais educatius ja venen realitzant accions de manera habitual.

opcio1bLes entitats interessades en participar a la Setmana poden fer-ho organitzant una o vàries accions de les proposades al calendari, així com qualsevol altra que tingueu prevista. Amb la idea d’augmentar l’impacte en els mitjans de comunicació, s’han creat una sèrie de canals per difondre totes les accions realitzades.

Aquí podeu trobar tota la informació:

DOSSIER SETMANA D’ACCIONS EDUCATIVES (10/12-18/12)

Per participar i adherir-vos a la Setmana cliqueu a aquest enllaç 

Animeu-vos! Ja som un munt d’escoles, instituts i entitats de lleure!

 

 

1 thoughts on “Setmana d’accions educatives pel dret a migrar, del 10 al 18 de desembre

  1. […] el 10 i el 18 de desembre tindrà lloc la Setmana d’Accions Educatives pel Dret a Migrar, #VolemAcollir, impulsada per la Xarxa Educativa de Suport a les Persones Refugiades, amb un […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers