15S: Cinema Refugi “Sea Sorrow”

1

5 Setembre, 2017 per mariano

Divendres 15 de setembre, a les 21:00h, a la Plaça de la Vil·la de Sarrià, SSG Refugi organitza una sessió de cinema a la fresca que forma part d’una nova edició del cicle Cinema Refugi que passarà per 4 districtes de Barcelona.

La pel·lícula documental que es projectarà a Sarrià es diu “Sea Sorrow” representa el debut de Vanessa Redgrave com directora de cinema, i es una reflexió molt personal i dinàmica sobre la crisi mundial actual dels refugiats, a través dels ulls i les veus dels militants i dels infants, que barregen el passat i el present. El documental es una reflexió sobre la importància dels drets de l’ésser humà.

1 thoughts on “15S: Cinema Refugi “Sea Sorrow”

  1. maneldieguez ha dit:

    Mltes gracies companys, repeteixo que esteu convidats a gaudir de la peli i a participar en el forum. Us esperem

    Manel

    El 07/09/2017 a las 17:58, Unim esforços, Obrim fronteres escribió: > WordPress.com > mariano posted: ” Divendres 15 de setembre, a les 21:00h, a la Plaça > de la Vil·la de Sarrià, SSG Refugi organitza una sessió de cinema a la > fresca que forma part d’una nova edició del cicle Cinema Refugi que > passarà per 4 districtes de Barcelona. La pel·lícula docum” >

    M'agrada

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers