17J: Travessant fronteres: estem aquí i ara què?

1

11 Juny, 2017 per mariano

Cartell 17J
El proper dissabte 17 de juny pel matí a la plaça del Diamant del barri de Gràcia diferents entitats organitzen una jornada sotat el títol “Travessant fronteres: estem aquí i ara què?” en la que hi haurà una activitat artística performativa, un concert i una talua rodona sobre el tema.
Us animem a passar-vos per la plaça i a que porteu CAIXES DE CARTRÓ ja que se’n necessiten moltes per a fer l’acció artística. Si podeu fer difusió en els vostres centres educatius, entitats, amistats, etc. anirà molt bé!
Aquesta jornada s’organitza en el marc de les activitats previstes a Barcelona a l’entorn del 20 de juny, dia internacional de les persones refugiades (http://ciutatrefugi.barcelona/ca/agenda_dia_persones_refugiades).

1 thoughts on “17J: Travessant fronteres: estem aquí i ara què?

  1. […] dissabte 17 de juny, a partir de les 10:30, la plaça del Diamant acull la jornada “Travessant fronteres: estem aquí i ara què?” en la que hi haurà una activitat artística performativa, un concert i una taula rodona […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers