10 Desembre: Donem llum als Drets Humans

1

24 Novembre, 2016 per xarxaobrimfronteres

La Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades col·labora i participa activament amb la campanya Casa Nostra, Casa Vostra.

En el marc d’accions organitzades del 10 al 18 de desembre (en l’àmbit educatiu setmana #EducacióiRefugi), la campanya Casa Nostra, Casa Vostra convida a tothom a participar a la jornada que es celebra el Dia dels Drets Humans a Plaça Universitat (Barcelona), per defensar els drets de les persones migrades i refugiades, els drets de  totes i tots.

10d

Com pots participar? Què poden fer les escoles, instituts, entitats?

Carpa de les entitats
Muntarem una sèrie de carpes perquè podeu portar informació sobre la vostra entitat i sobre el treball que realitzeu en favor de les persones migrades i/o refugiades. Per participar omple el següent formulari.

Porta la teva espelma solidària
img_4852La jornada acabarà amb una encesa d’espelmes a les 18 h. Necessitem 10.000 espelmes per omplir de llum la plaça Universitat. Mostra la teva solidaritat, porta la teva espelma. Mira aquí com ho pots fer.

Proposa’ns una activitat
Des de la vostra entitat podeu proposar alguna activitat a realitzar durant el matí (de 11 a 14 h). Condicions: que us feu responsables del seu desenvolupament, que estigui relacionada amb la defensa dels drets de les persones migrades i/o refugiades. Envia la teva proposta.

Speakers’ corner
En aquest espai podeu presentar la vostra entitat i el treball que realitzeu per defensar els drets de les persones migrades i/o refugiades. També llegir algun text (carta, poema, lema…). Disposeu de 10 minuts. Si vols participar, omple el següent formulari.

Dona’ns un cop de mà
Necessitem voluntaris per poder portar a terme totes les activitats previstes. Per apuntar-te pulsa aquí.

Diga’ns quin vídeo projectaríeu
Si heu editat algun material audiovisual o coneixeu algun vídeo relacionat amb la defensa dels drets de les persones refugiades i/o migrades, només heu d’enviar-nos la proposta.

1 thoughts on “10 Desembre: Donem llum als Drets Humans

  1. […] que seran organitzades per la campanya Casa Nostra Casa Vostra en Pl. Universitat sota el nom: Donem Llum als Drets Humans.  La jornada acabarà amb una encesa d’espelmes a les 18 h. per simbolitzar la solidaritat i […]

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers