Setmana d’accions 10-18 desembre

Deixa un comentari

11 Octubre, 2016 per joana

UNIM ESFORÇOS, OBRIM FRONTERES!

10 al 18 de desembre, setmana d’accions educatives a favor del dret a migrar

Companys i companyes,

Fa massa temps que estem patint una crisi humanitària a nivell mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu hem impulsat una XARXA per articular propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat.

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), convoquem un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre i una trobada de totes les escoles el 15 de desembre, que encara falta acabar de concretar. 

Per facilitar la feina de sensibilització posem a la vostra disposició un banc de recursos (recollits d’aquí i d’allà) per tractar aquest tema. De la mateixa manera oferim xerrades amb persones expertes en el tema o que han estat a camps de refugiats com a voluntàries, per exemple a Grècia, aquest estiu. Cal aterrar sobre les causes que generen aquests desplaçaments.

Si us plau, compartiu això amb tothom que conegueu per anar estenent un canvi que ens porti a una societat més humana, solidària i acollidora.

#unimesforços #obrimfronteres #volemacollir

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers