Xarxa Educativa

3

Unim esforços

Fa massa temps que estem patint una crisi humanitària a nivell mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes.

Per això, un grup d’entitats del món educatiu i associatiu hem impulsat una XARXA per articular propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat.

La Xarxa és un espai viu, col·laboratiu, de confiança i cura, on compartir experiències, recursos i fer accions coordinades amb impacte social abordant l’actual crisi ètica sobre les fronteres i en favor del dret a migrar.

A la Xarxa hi tenen cabuda tots els agents educatius: escoles, instituts, families, entitats del lleure, equipaments educatius, moviments socials, associacions, així com persones interessades en col·laborar-hi.

Existeix un recull de recursos i experiències educatives en relació a aquesta temàtica amb l’objectiu que siguin compartides per tota la comunitat educativa. A més a més, des de la Xarxa també volem promoure un seguit  d’accions coordinades a tots els centres i entitats que en formin part durant la Setmana del 10 al 18 de desembre de 2016.

Actualment, participen a la Xarxa més de 80 escoles, instituts, entitats i associacions. S’han format grups territorials per articular accions de proximitat en barris i districtes com: Gràcia, Nou Barris, Sarria-Sant Gervasi, Sants i en Premia de Mar.

Si vols integrar-te a la Xarxa, emplena el formulari habilitat per a aquesta fi i et farem arribar tota la informació de les possibilitats de participació de la Xarxa

3 thoughts on “Xarxa Educativa

  1. […] La iniciativa d’aquesta setmana sorgeix de la Xarxa Educativa de Suport a Persones Refugiades, a la qual l’escola recentment ens hi hem sumat. Aquesta xarxa és un espai on compartim experiències, recursos educatius i accions coordinades sobre l’actual crisi de refugiats, i està formada per diferents agents educatius: escoles, instituts AMPAs, entitats de lleure, equipaments educatius, moviments socials, associacions, etc. Per a més informació visiteu la pàgina webhttps://obrimfronteres.wordpress.com/xarxa-educativa. […]

    M'agrada

  2. […] El nostre institut forma part de la Xarxa Educativa en suport a les persones refugiades […]

    M'agrada

  3. […] humanitària que viuen les persones que volen fugir del seu país d'origen. Segons l'associació Xarxa Educativa Obrim Fronteres, les institucions i els govern europeus són còmplices d'aquesta situació. "La Unió Europea i […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers