18M: Jornada “Barcelona educa per a la Justícia Global. Entitats i centres educatius construeixen ciutat”

Deixa un comentari

5 Mai, 2017 per mariano

El 18 de maig es participarà en la Jornada “Barcelona educa per a la Justícia Global” amb l’objectiu de compartir l’experiència conjunta de més de 90 escoles, instituts, entitats de lleure, plataformes educatives i ONG que s’ha realitzat durant aquest curs per crear i consolidar la Xarxa.

L’objectiu d’aquesta jornada és visibilitzar el procés de canvi que s’està produint a nivell de ciutat a través de les experiències d’Educació per a la Justícia Global entre entitats i centres educatius.

S’entén l’Educació per a la Justícia Global com “un procés de coneixement i d’anàlisi crítica de la realitat que vincula l’acció local i la seva dimensió global. La seva finalitat és promoure una consciència crítica envers les causes que generen desigualtats i conflictes. També contribueix al canvi d’actituds i pràctiques que han de fer possible una ciutadania responsable, respectuosa i compromesa amb la transformació social”.

Organitza l’Ajuntament de Barcelona a través de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona,  Lafede.cat- Organitzacions per a la Justícia Global i el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei.

Us podeu inscriure a la jornada emplenant aquest formulari.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: