3 de Maig: Reunió Oberta de la comunitat educativa de Gràcia

Deixa un comentari

27 Abril, 2017 per mariano

El passat mes de setembre va començar a caminar la Xarxa educativa en suport a les persones refugiades, una iniciativa adreçada al món educatiu i impulsada en aquell moment per diferents membres de la comunitat educativa de Gràcia. En el que portem de curs la Xarxa ha realitzat diverses accions, entre d’altres l’organització de la Setmana educativa pel dret a migrar.

Des de llavors, també s’han anat creant nuclis territorials (Sarrià-Sant Gervasi, Sants, Nou Barris,…) que han facilitat el contacte entre la comunitat educativa d’un barri per crear accions conjuntes a nivell local. A Gràcia són molts els centres educatius i persones que ja estan fent feina en aquest àmbit i creiem que crear un nucli a escala de Gràcia ens pot ajudar a tirar endavant accions conjuntes en el nostre entorn, intercanviar recursos amb més facilitat, tenir impacte en el veïnat del barri, etc. Sempre és més fàcil treballar plegats quan estem aprop:-)

Per això, fem una convocatòria oberta a totes les persones de la comunitat educativa de Gràcia (mestres i professorat, famílies, alumnat, monitoratge, personal no docent, entitats del lleure) amb ganes d’implicar-se en realitzar activitats educatives de reflexió i acció al voltant del dret a migrar, de la crisi de les persones refugiades i de l’educació per la pau. Us proposem trobar-nos el proper dimecres 3 de maig a les 17.30h a l’espai Tallers 1 de l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192) per conèixer-nos, compartir tot el que hem fet fins ara i plantejar possibles accions de futur.

Tenim dues oportunitats, la primera, la possiblilitat de realitzar una acció conjunta al juny (per exemple, una exposició dels treballs realitzats durant el curs en suport de les persones refugiades) al Districte de Gràcia. La segona, el fet que el Consell Escolar i el Districte de Gràcia estan oberts a donar-nos suport en les accions que plantegem organitzar properament.

Sabem que estem a la recta final de curs i que el temps és escàs però creiem que val molt la pena trobar-nos abans d’acabar el curs amb l’objectiu de crear aquest espai de coordinació a Gràcia i poder-nos plantejar accions conjuntes de cara al curs vinent.

Moltes gràcies!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: