Campanya “Persones que es mouen”

Deixa un comentari

9 Abril, 2017 per joana

Metges del Món llença una campanya per recordar que la història de la humanitat és la història de les “persones que es mouen”. Mitjançant la web interactiva www.personasquesemueven.com volen fer visibles a les persones migrades i refugiades que viuen a Catalunya i Espanya que sovint veuen vulnerats els seus drets.

Un dels efectes més generalitzats que ha provocat la situació de les persones migrades i que busquen refugi entre la ciutadania és la impotència davant les vulneracions de drets o les situacions injustes que pateixen.  Per això, Metges del Món t’ofereix l’oportunitat d’escriure una carta a les “persones que es mouen” compartint les teves reflexions, sentiments i anàlisi personal. També et conviden a que escriguis una postdata dirigida als i les responsables polítics d’aquesta situació per reclamar, explicar, denunciar incidir en el que creguis adient. .

Rosa María Calaf ja ha escrit la seva:   

“Permeteu-me que, com a periodista, insisteixi en quan essencial i responsable és la funció dels mitjans de comunicació i les xarxes socials per contribuir a una opinió pública justa sobre les persones migrades i refugiades.
“Al govern d’Espanya: que col·loqui aquesta injusta situació humana al compromís polític i econòmic . Que deixi d’estigmatitzar a qui  venen i que els i les consideri el que són: subjectes de dret”
Rosa María Calaf, periodista

Anima’t a escriure la teva carta aquí.

Metges del Món s’encarregarà de divulgar el teu missatge a través d’aquesta campanya i de fer-lo arribar al govern i al Congrés dels Diputats el proper més de maig 2017.

Una vegada heu escrit les vostres cartes, no us oblideu, ho podeu comunicar amb una foto a través del hashtag #PersonasQueSeMueven. Metges del Món estaran pendents de compartir-les. 

Si ets docent, aprofita amb el teu alumnat i realitza una activitat vinculada amb alguna competència que consideris. Metges del Món seleccionarà aquelles cartes ben argumentades des d’un enfocament de drets humans i les difondrà en el marc de la campanya a les seves xarxes socials al Twiter i Facebook

Moltes gràcies!

Seguim movent-nos! 

Més informació a: http://personasquesemueven.com/ca/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: