8M Trobada per a l’assessorament de recerques sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi

Deixa un comentari

5 Març, 2017 per mariano

persones-refugiades-guia-tematicaLa Fundació Solidaritat UB, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, ofereix assessorament gratuït a estudiants de centres educatius de Catalunya que estiguin realitzant (o vulguin realitzar) treballs de recerca de batxillerat sobre el conflicte de Síria i la crisi del refugi.

Amb aquest objectiu, es convoca una trobada amb l’alumnat interessat.

  • Dia: 8 de març de 2017
  • Hora: 17 hores
  • Lloc: Campus de Sants de la Universitat de Barcelona (c/ Melcior de Palau 140, 08014 de Barcelona).

Places limitades.

Per participar-hi, cal inscripció prèvia, mitjançant un correu electrònic a recercapau@ub.edu en què s’indiqui nom i primer cognom de l’estudiant, institut de procedència i objectiu de recerca.

informació i inscripcions: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12
A més de la trobada d’assessorament, els centres educatius tenen a la seva disposició els següents materials i recursos per a treballs de recerca sobre la crisi del refugi:

Propostes de recerca

Fonts d’informació

L’assessorament està en la línia del Programa de suport de la Universitat de Barcelona a persones refugiades i provinents de zones en conflicte i es desenvolupa en el marc del projecte “El conflicte de Síria en la recerca de batxillerat” de la Fundació Solidaritat UB, que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

A banda d’aquest assessorament individual a l’estudiant, en l’àmbit del programa Recerca per la ciutadania global, la Fundació Solidaritat UB i l’ICE UB, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyen instituts públics de la capital catalana en l’orientació de treballs de recerca que contribueixen a l’educació per a la ciutadania global.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No hi ha esdeveniments propers

A %d bloguers els agrada això: