Segona trobada de la comunitat educativa de Sarrià Sant Gervasi en suport als refugiats.

Deixa un comentari

12 Desembre, 2016 per maneldieguez

El passat 24 de novembre vam fer la segona reunió de la comunitat educativa de Sarrià Sant Gervasi.

Primer es va presentar el bloc  https://obrimfronteres.wordpress.com  i La Guia Entre Terres http://entreterres.org/ , dos espais on es recullen recursos educatius.

Després es van compartir les accions educatives que ja s’ estan duent a terme a les escoles i caus del barri.

I finalment es va fer una dinàmica per anar decidint quines accions conjuntes vol aprendre la comunitat, per fer-ho es van presentar les dates dels esdeveniments previstos com la setmana de la Xarxa Educativa, els actes de la campanya Casa Nostra Casa Vostra, i les diferents propostes que s’havien fet a la sessió anterior,

Tot i com a Xarxa no ens vam adherim a aquestes accions per qüestions de calendari sí que es va dir que cada centre o entitat podia adherir-s’hi de manera individual, en aquest sentit Sarrià Sant Gervasi Refugi ha signat el manifest  de CNCV, i participarà a la Setmana de mobilitzacions del 10 al 18 de desembre i a la manifestació de l’11 de març.

A la sessió es va decidir el format i la data de les accions conjuntes, acordades ja la primera trobada. En concret es va decidir impulsar tres accions conjuntes:

– Campanya “T’esperem”: es proposa que tots els centres de manera simbòlica deixin durant la resta del curs una cadira buida, a les classes, al menjador, i fins i tot a la façana perquè sigui visible per les famílies i vianants. Així com fer-ne accions de difusió a les xarxes perquè arribi a la resta de la ciutadania.

– Realitzar una exposició de treballs i iniciatives pedagògiques sobre el tema dels refugiats del 13 al 18 de març en un centre cívic o equipament del districte i es promoure que els nens i nenes visitin la mostra per veure els treballs de tots els centres participants.

– Acte conjunt el dissabte 18 de març, durant tot el matí es farà una trobada entre els centres participants al mateix espai on s’haurà exposat la mostra, si es possible. Els continguts i l’organització de la jornada correrà a càrrec d’una comissió que es formarà a partir d’una tercera trobada que es convocarà al gener.

La comunitat resta a l’espera de veure quants centres estan interessats en participat en les accions per veure si es tiren endavant i de quina manera.

Si treballes o col·labores amb un dels centres del districte i esteu interessats en participar amb aquestes accions poseu-vos en contacte amb Sarrià Sant Gervasi Barri Refugi al correu sarriasantgervasirefugi@gmail.com

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: