Primera trobada a Sants 16N

Deixa un comentari

10 Novembre, 2016 per mariano

cartellStop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs, la Bordeta som un grup de barri que treballem per tal què les persones que busquen refugi fugint de la guerra, la violència i la misèria puguin ser acollides entre nosaltres.

Us volem convocar a una trobada de tota la comunitat educativa dels nostres barris (escoles, AMPAs, entitats de lleure, famílies) amb la idea de començar a treballar de manera conjunta sobre la crisi entorn les persones refugiades des d’una perspectiva de drets, crítica, solidària i transformadora.

Hem assistit a les trobades d’aquest tipus que s’han fet als barris de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi en les quals hem constatat l’èxit de la convocatòria, la bona participació i l’interès de les propostes de treball. I hem pensat que seria interessant fer una trobada similar als nostres barris.

Els objectius de la trobada són:

  • Donar a conèixer algunes iniciatives i experiències que s’estan posant en marxa des del món educatiu per apropar la realitat de les persones refugiades als infants i joves.
  • Presentar la xarxa des d’on es vol compartir materials, idees educatives i preparar conjuntament accions de sensibilització. Per conèixer el que s’està fent podeu consultar aquest bloc en construcció: https://obrimfronteres. wordpress.com/
  • Presentar la setmana del 10 al 17 de desembre que es dedicarà a fer accions de sensibilització sobre la situació de les persones refugiades a diferents centres educatius de Barcelona.
  • Considerar la conveniència de constituir un grup de treball de la comunitat educativa dels nostres barris per realitzar activitats de solidaritat/sensibilització entorn les persones refugiades.
La trobada es farà dimecres 16 de novembre a les 17.30 h a les Cotxeres de Sants, Edifici C, Plaça Bonet i Muixí s/n, 4a planta. Sala d’Actes (41).

Us hi esperem!

Stop Mare Mortum de Sants, Hostafrancs, la Bordeta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: