Resum reunió grup motor 21/09/2016

Deixa un comentari

21 Setembre, 2016 per mariano

LLoc: Espai jove Fontana (Gràcia)

Hora: 19-21:30

Ordre del dia:

 • Decidir el dia de l’acció de les escoles.
 • Decidir el dia de l’acció dels espais de lleure.
 • Muntar les comissions de treball per l’organització dels actes.
 • Decidir el proper dia de reunió

En primer lloc, es va parlar de quin seria el millor dia per fer una acció conjunta durant la setmana d’accions col·lectives del 10 al18 de desembre proposada a la reunió del 08/09. (tot i que sigui simbòlic, queda millor posar del 10 al 18 per “unir” tots dos dies en què es commemoren els Drets Humans i les Persones Migrants)

Els i les representants dels centres educatius, van coincidir que seria millor fer-la entre setmana, coincidint amb l’horari escolar, i buscant la implicació dels alumnes. Es va decidir el dijous 15 de desembre, per si les escoles i instituts tenien activitats previstes el darrer divendres del trimestre.

Les accions fora de les escoles es va proposar que es fessin el cap de setmana 17-18. Al barri es va proposar que fos el dissabte 17, però al no haver-hi representants de les entitats d’educació no formal, no es va decidir.

El diumenge 18, si hi ha la manifestació de StopMareMortum, es va proposar donar-li suport i si es pogués, coordinar una columna des de Gràcia.

//platform.twitter.com/widgets.js

 

Es va a proposar com una de les tasques immediates a treballar la definició d’un lema i imatge que identifiqui la setmana d’accions vinculada a la Xarxa (del 10 al 18 de desembre) perquè pugui ser compartida com a idea a altres grups o persones interessades (més enllà del nucli de treball de Gràcia). Es va quedar en que podem anar compartint idees de lema i imatge a través del googlegrups.

Les comissions és el que va portar més debat. De moment el que va tenir més consens va ser crear uns grups de treball enfocats a les accions de desembre, per tal de simplificar les tasques, però que podran continuar treballant més endavant si així ho desitgen.

Respecte a les comissions, de moment es va decidir:

 • Comissió de la comunitat educativa (escoles, instituts i ampas). En aquesta comissió es reflexionarà sobre les possible accions a emprendre durant la setmana 10-18/12 i el dia 15, així com un possible treball previ als mateixos centres (continguts). La persona temporalment encarregada del grup es el Cesc del Patronat. Es va comentar que es podria fer una reunió amb les persones interessades en aquesta comissió per concretar accions, continguts, etc…i compartir-ho amb tota la xarxa a la reunió oberta prevista a l’octubre.
 • Altres comissions. No va haver-hi consens, el que es va decidir llavors va ser de:
  • continuar alimentant la base de continguts creada anteriorment.
  • demanar als/les representars de les entitats d’educació no formal com es volen organitzar i coordinar amb la resta de la xarxa.
  • crear un petit grup amb personal rotatori encarregat de fer l’acta i convocar la propera reunió.
  • Preparar un text per a enviar-ho a d’altres centres fora de Gràcia, per a informar-los i que se sumin a l’iniciativa de la setmana 10-18/12 i del dijous 15/12 a les escoles.

Vist que hi ha un gran treball a fer organitzatiu, es va proposar i decidir que anem treballant (lema, propostes, etc…) a través del  googlegrups i reunions “sectorials” i fer una propera trobada oberta el dissabte 22 d’octubre (pel matí a La Fontana), data que es pot canviar a un dia entre setmana si dissabte no va bé, doncs hauria de ser una reunió amb la màxima assistència

Aquesta reunió serà un espai de trobada conjunt per posar en comú les propostes d’escoles, instituts, entitats de lleure, etc…per la setmana del 10-18 de desembre i crear una comissió de logística, comunicació, difusió, etc…de caire més organitzatiu per coordinar la setmana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Introdueix la teva adreça de correu electrònic per seguir aquest Blog i rebre les notificacions de les noves publicacions en la teva bústia de correu electrònic.

Agenda

No upcoming events

%d bloggers like this: